Shrimp en fuego
Grilled jumbo shrimp, Serrano chili and wrapped with Prosciutto ham and Korean spicy sauce
Times change, so does the food, but the chef’s mindset and the passion for cooking is what I believe to be the basics, which does not change with time. The cuisines that I pursue are the ones that are true to the basics, and to complete a tasteful balance between eastern and western style, and be modern with flavor of futuristic essence.
여전히 먹음직스런 음식들을 올리시네요. 잘 계셨죠?
답글삭제생각해 보니 이렇게 계속 사진을 올리시다 보면 이 블로그자체가 portfolio가 되는 거겠네요? ^^
감사합니다. 저에 음식을 이쁘게 봐주셔서.. 잘 지내셨죠. 저는 오픈 준비중에 있는 레스토랑에서 바쁘게 보내고 있습니다. 글구 오스틴에 오시면 드실수 있습니다. 얼릉 오세요.. ^^
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